Logeerzorg voor Dordtenaren met geheugenproblemen/dementie

02 augustus 2019

DORDRECHT - Geef je mantelzorg aan je partner, ouder of andere naaste met (beginnende) geheugenproblemen/dementie? En heb je hier tijdelijk ondersteuning bij nodig, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of omdat je even op adem moet komen? Dan kom je misschien in aanmerking voor geplande logeerzorg (vervangende zorg).

Deze logeerzorg wordt aangeboden op locatie bij Parkstaete en de Merwelanden en stelt je in staat om de ondersteuning aan je naaste voor meerdere dagen goed voorbereid over te kunnen dragen aan professionals.

Neem voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek contact op met MEE Mantelzorg via T 078 206 32 02 of E mantelzorg@meeplus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.