OPROEP: Dirk Dalebout vermist!

02 augustus 2019

DORDRECHT - De Politie maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van Dirk Dalebout.

Dirk is op donderdag 1 augustus rond 02:00 uur te voet vertrokken uit zijn woning en sindsdien is er geen contact meer met hem geweest. Hij draagt een lichtblauw t-shirt merk PME of G-star, een zwarte Adidas trainingsbroek en witte sneakers.

Mogelijk dat Dirk zich nog in de omgeving van Dordrecht of Kinderdijk bevindt, maar dit kan de politie niet bevestigd krijgen.

Heeft u Dirk gezien of weet u waar hij verblijft, neemt u dan alstublieft contact op met de politie 0900-8844/112 bij spoed. Het registratienummer is 2019230331.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.