Geen Studio De Witt door storing zatrerdag 3 augustus bij RTV Dordrecht

02 augustus 2019
Geen Studio De Witt door storing zatrerdag 3 augustus bij RTV Dordrecht

Door een technische storing kon vandaag via radio RTV Dordrecht Studio de Witt niet de lucht in.

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 3 augustus ontvangt Ben Corino de Neurochirurg Ernst Delwel als hoofdgast.
De in de Drechtsteden bekende arts Ernst Delwel van het Rotterdamse Erasmus ziekenhuis en het Al-bert Schweitzer ziekenhuis heeft in 1985 zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Na twee jaar als ANIOS te hebben gewerkt op de afdeling neurochirurgie van het toenmalige Dijkzigt ziekenhuis te Rotterdam, kwam hij in 1987 in opleiding tot neurochirurg.
In het kader van zijn opleiding heeft hij een jaar algemene heelkunde gedaan in het Havenziekenhuis te Rotterdam en een jaar neurologie in het Dijkzigt ziekenhuis.

Sinds 1993 is hij fulltime werkzaam als neurochirurg in het Erasmus MC Rotterdam, het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht en incidenteel in het St Elisabeth ziekenhuis te Curaçao.
Hij heeft een zeer ruime ervaring met de opvang en behandeling van ernstige ongevalsslachtoffers met neurologisch letsel. Met Delwel praat Ben Corino over zijn vakgebied de neurochirurgie en de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg die hij in de loop van zijn carrière heeft mogen ervaren.

In het tweede uur is er de aandacht voor het nieuws uit de Dordrecht en de Drechtsteden.

Zwemevenement in de Dordtse zusterstad Varna. Telefonisch interview met Nienke Blauw vanuit Varna.

Dichter van Dienst is Kees Klok.

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

RTV Papendrecht:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (Me-diaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.