Gezellige drukte tijdens antiek- en curiosamarkt op het Nieuwkerksplein

05 augustus 2019
Gezellige drukte tijdens antiek- en curiosamarkt op het Nieuwkerksplein

DORDRECHT - In het voorjaar en de zomer van 2019 wordt er weer rondom de Nieuwkerk bij de Voorstraat Noord een antiek- en curiosamarkt georganiseerd. Ook gisteren waren er zo'n veertig kramen, met een cateraar, terras en een podium voor live muziek. Het was lekker snuffelen, tussen het antiek, vintage en vinyl.

De volgende markten vinden plaats op 1 september en 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Om 14.00 uur begint de band.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.