Intensief trainingsprogramma voor kunstrijders van alle niveaus tijdens zomerkamp Dynamic Dordt Days

09 augustus 2019
Intensief trainingsprogramma voor kunstrijders van alle niveaus tijdens zomerkamp Dynamic Dordt Days

DORDRECHT - Op de Sportboulevard in Dordrecht trainen deze weken de nationale toppers. Een groot aantal kunstrijd(st)ers op alle niveaus zijn deze weken in Dordrecht actief en dagelijks wordt er met veel passie getraind. Het zomerkamp Dynamic Dordt Days van 12 t/m 23 augustus op de Dordtse Sportboulevard is overigens niet alleen voor de toppers  in het kunstrijden maar staat open voor  kunstrijders op alle niveaus. Ook beginners kunnen starten in de zogenoemde snelcursus en krijgen een uur per dag les. Voor wie meer wil, kan deelnemen in de basisgroep en krijgt een uitgebreider programma aangeboden.

De Junioren, de  Advanced Novice rijders maar ook de Mini’s en beginnende wedstrijdrijders uit de brugklas trainen deze weken intensief  om nog beter te worden en goed voorbereid aan het komende wedstrijdseizoen te beginnen. Een seizoen dat begint in september en  een programma heeft vol met nationale en internationale wedstrijden. Om op het hoogste niveau te kunnen presteren is doortrainen en een goede voorbereiding  in de zomer noodzakelijk.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) biedt haar leden 4 weken van intensief trainen aan en dit betekent  dat deze  topsporters van de Dordtse vereniging  vijf  dagen per week op het ijs staan.

Het trainersteam van DDD heeft deze zomer wederom twee buitenlandse top coaches uitgenodigd. Yuri Tishkov uit Rusland en Paméla Morin uit Canada gaan tijdens de Dynamic Dordt Days van 12 t/m 23 augustus  werken met de top rijders van DDD en Nederland en zullen samen met de coaches van DDD de rijders trainen op het gebied van sprongen, pirouettes en schaatsvaardigheid. Van Axels tot drievoudige  Lutz, van Bielmann  pirouette tot  flying sit spins, alles passeert de revue. Tevens wordt er off ice  ijs gewerkt aan dans, conditie en kracht om ervoor te zorgen dat de rijders in de wedstrijden hun  beste programma’s kunnen laten zien en  benodigde punten halen om zich te kwalificeren voor  deelname aan het Nederlands Kampioenschap en andere Kampioenschappen.

Voor meer infromatie, kijk op www.ddd-kunstrijden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.