Groot feest met meer bands op vijfde editie Rockabilly Square

14 augustus 2019
Groot feest met meer bands op vijfde editie Rockabilly Square

DORDRECHT -Rockabilly Square viert dit jaar alweer zijn vijfde verjaardag. Dat wordt gevierd met een extra groot feest, met meer bands. Tijdens de Rockabilly Square wordt het Statenplein even terug in de tijd getoverd, naar de jaren 50.  Bij dit rockabilly/rock 'n roll evenement spelen de bands muziek die in de jaren 50 geliefd was en veel bezoekers kleden zich in die stijl. De organisatie heeft de Gamble Blue Cats kunnen strikken voor het evenement.  Zij staan geprogrammeerd om 14.30 tot 15.30 uur.

Op het festival kun je winkelen bij leuke stands, een biertje drinken tussen het dansen door, want gedanst wordt er van hartenlust en je kan genieten van de barbeque van de grill it of eet iets lekkers bij een van de andere foodtrucks. Het evenement duurt van 14.30 tot 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Houdt de facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.