Politie houdt snelheidscontrole op Merwedestraat

19 augustus 2019
Politie houdt snelheidscontrole op Merwedestraat

DORDRECHT - Op zaterdagavond 17 augustus heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Merwedestraat waar een maximale snelheid van 50 km/u geldt.

Tijdens deze controle zijn 8 processen-verbaal uitgeschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid.

De hoogst gemeten snelheid was 82 km/u voor een personenauto en 69 km/u voor een snorscooter (max 25 km/u). Het rijbewijs van de bestuurder van de snorscooter is ter plaatse direct ingevorderd en de scooter krijgt een WOK (Wachten Op Keuring) signalering. Dit houdt in dat de eigenaar van de scooter weer moet zorgen dat de scooter voldoet aan de gestelde eisen van een snorscooter. Door de RDW worden de eisen nagelopen tijdens een voertuigkeuring. Pas nadat de snorscooter weer is goedgekeurd door de RDW mag de snorscooter weer op de openbare weg rijden.

Tevens is er een proces-verbaal uitgeschreven voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.