Traumahelikopter brengt van trap gevallen man naar ziekenhuis

20 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Traumahelikopter brengt van trap gevallen man naar ziekenhuis

DORDRECHT - Maandagochtend 19 augustus is aan de Viottakade in Dordrecht een man van de trap gevallen in huis. Zijn verwondingen waren van dien aard dat er ook een traumahelikopter moest komen. Het slachtoffer lag op de eerste etage van de woning in Oud Krispijn. De brandweer heeft de man per hoogwerker naar beneden gehaald.

Er moest een groot raam worden stuk geslagen om een goede weg naar beneden te krijgen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De aard van verwonding(en) zijn niet bekend. Ook de oorzaak van de val is niet bekend.

Foto's: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.