Jason 'Calisthenics' Bonam initiatiefnemer van het 3e Calisthenics park van Dordrecht.

10 mei 2017
Jason 'Calisthenics' Bonam initiatiefnemer van het 3e Calisthenics park van Dordrecht.

DORDRECHT - Dordtenaar Jason “Calisthenics” Bonam initiatiefnemer van het 3e Calisthenics park van Dordrecht. Op 8 mei  is de bouw gestart van het Calisthenics park in het Leerpark. Hiermee is Dordrecht een 3e Calisthenics park rijker. Initiatiefnemer van deze faciliteit is Dordtenaar Jason “Calisthenics” Bonam founder van het eerste officieel geopende Calisthenics park van Nederland gelegen in Dordrecht. Het Calisthenics project Leerpark is een bijzonder project vanwege de locatie waar wonen, leren, werken en sporten bij elkaar komen. Het project is ontstaan vanuit een samenwerking met de gemeente Dordrecht, afdeling “ongebruikte gronden”.

De toestellen die geplaatst worden aan de Leerparkpromenade zijn:  twee dip bars, een push-ups bar, een monkey bar, een Calisthenics combinatie en een freestyle pull-up bar. De toestellen zijn afkomstig van de firma Arkema Speelvoorzieningen.

De verwachting is dat de bouw voorspoedig  zal verlopen en de toestellen op 10 mei op locatie staan. Nadat het kunstgras gelegd is zal het Calisthenics park Leerpark gebruiksklaar zijn.

Jason zal als het Calisthenics park gerealiseerd is Calisthenics clinics gaan verzorgen in het Leerpark. Hij zal als medeorganisator onderdeel zijn van de officiële feestelijke opening van het Calisthenics park in juni. Meer informatie over het Calisthenics park Leerpark is te vinden op de Facebook pagina Calisthenics Project.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.