Eerste Nederlandse Calisthenics serie 'Fit & Sterk met Jason Calisthenics' bij RTV Dordrecht.

15 september 2017
Eerste Nederlandse Calisthenics serie 'Fit & Sterk met Jason Calisthenics' bij RTV Dordrecht.

DORDRECHT - Sinds 14 september is de eerste Nederlandse Calisthenics serie "Fit & Sterk met Jason Calisthenics" gelanceerd door Jason Bonam in samenwerking met RTV Dordrecht. De serie bestaat uit een aantal korte afleveringen waarin Jason de kijker kennis laat maken met de populaire sport Calisthenics die Nederland momenteel verovert. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan zodat de kijker zelf aan de slag kan gaan met de oefeningen. Het doel van dit programma is de kijker motiveren en inspireren meer te gaan sporten middels Calisthenics en de sport op een veilige manier uit te voeren.

Jason is eind juni benaderd door RTV Dordrecht om samen met hen een leuk sportief programma te maken. Tijdens een brainstorm sessie bij RTV Dordrecht is het idee ontstaan voor het programma. Aangezien Jason zich sinds zijn 15e met de sport Calisthenics bezig houdt als promotor, trainer en ook op educatief gebied was het voor hem niet moeilijk dit samen met RTV Dordrecht te gaan doen. Hij schreef  samen met A. Bonam het format voor "Fit & Sterk met Jason Calisthenics". Marjolein Vos, medewerker van RTV Dordrecht was zeer enthousiast en wilde graag de eerste opnamen van de serie gaan maken.

Het resultaat is er zeker naar want dit is voor Dordrecht toch weer op het gebied van Calisthenics een primeur. Jason is daarom ook de eerste Calisthenics atleet met een eigen Calisthenics serie. Wat bijzonder is aan dit concept is dat Jason en A. Bonam al meer dan 3 jaar een soortgelijk concept hadden bedacht en uitgeschreven. Het was nu wachten op het juiste moment om dit samen met een TV zender te gaan maken en lanceren

Het programma is wekelijks te zien op RTV Dordrecht en daarnaast wordt elke aflevering op de website en Facebook pagina van RTV Dordrecht geplaatst. Aan het einde van elke aflevering wordt er een kijkersvraag gesteld. Elke aflevering worden er 2 winnaars met het goede antwoord gekozen die een geheel verzorgde Calisthenics clinic kunnen winnen. De clinic wordt uiteraard door Jason verzorgd. Ook wordt er elke aflevering een gezonde tip gedeeld met de kijkers.

Zie onderstaande link voor de eerste aflevering.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.