Laatste Kunsthoofd van 2019

26 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Laatste Kunsthoofd van 2019

DORDRECHT - Tijdens het evenement Kunsthoofd stonden elke zondag in de maanden juli en augustus, kunstenaars op het Groothoofd te schilderen, beeldhouwen en andere vormen van kunst te bezigen. Elke week was er ook live muziek. Het bijzondere aan het evenement is, dat de kunstenaars tijd maken voor een praatje en uitleggen wat ze doen. Ook is het leuk om hen aan het werk te zien en te kijken hoe een werk tot stand komt.

Hieronder een impressie van afgelopen weekend door Rob van der Woude.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.