Metamorfose voor Albert Heijn Dordrecht Stadspolders

30 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Metamorfose voor Albert Heijn Dordrecht Stadspolders

DORDRECHT - Albert Heijn in het Dordrechtse winkelcentrum Bieshof in Stadspolders sluit zaterdag 7 september om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 18 september om 11:00 uur.

“We krijgen een hypermoderne supermarkt met zeer groot versaanbod”, vertelt supermarktmanager Martijn Heilker. “Ook kun je straks bij ons boodschappen met zelfscan doen. Hiermee vervullen we een veel gehoorde wens van klanten.”

Gezellig feestje
De metamorfose van Albert Heijn in Dordrecht Stadspolders maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. “Onze Albert Heijn wordt prachtig. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties van klanten. Daarom nodig ik, namens alle medewerkers, iedereen van harte uit om samen met ons de heropening op 18 september mee te maken. Natuurlijk vieren we dan ook een gezellig feestje”, aldus de supermarktmanager.

Fotobijschrift: Het team van Albert Heijn Dordrecht Stadspolders kijkt uit naar de opening van de vernieuwde supermarkt. Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.