Komend weekend laatste afsluiting N217/N3 tussen de Kiltunnel en Laan van Europa

05 september 2019
Komend weekend laatste afsluiting N217/N3 tussen de Kiltunnel en Laan van Europa

DORDRECHT - De aansluiting van de N3 op de A16 naar Breda is veranderd. Dat is even wennen. Komend vanaf de N3 ga je niet meer links, maar rijd je rechts een nieuwe toerit op. Wil je naar Wielwijk dan rijd je nog wat verder rechtdoor en sla je daarna rechtsaf.

Rijkswaterstaat werkt nog tot juli 2020 aan de nieuwe aansluiting van de N3 op de A16, maar de grootste hinder is bijna voorbij. Komend weekend is de laatste weekendafsluiting. Van zaterdag 7 september 20.00 tot zondag 8 september 19.00 uur is de N217/N3 tussen de Kiltunnel en Laan van Europa afgesloten. Dit betekent dat je komend vanuit de Kiltunnel niet de A16 of de N3 op kan. Verkeer dat uit Rotterdam komt, kan dan niet via afslag 20 's-Gravendeel de N3 op richting Papendrecht. Er zijn omleidingsroutes via Dordt-West en Amstelwijck.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.