Wijkfeesten met de Dochters van de Wijken

06 september 2019 door Hennie van der Zouw
Wijkfeesten met de Dochters van de Wijken

DORDRECHT - Dordrecht viert in 2020 dat het 800 jaar Stadsrechten heeft. Met niet alleen feesten in de binnenstad, maar ook volop activiteiten in de wijken van onze stad. Dochters van Dordrecht - project van Platform Vrouwen Kunnen Alles - wil volop mee feesten met de Dochters van de Wijken.

Wie worden de Dochters van onze Wijken?

De DOCHTER VAN DE WIJK is een vrouw met een groot hart voor de wijk, die zich speciaal inzet voor haar wijk, haar activiteit. Iedere wijk kent wel vrouwen die hartstikke hun best doen om activiteiten op poten te zetten en een steun en toeverlaat zijn voor hun wijk. Altijd klaar staan voor de wijk, voor de activiteit. Het Platform Vrouwen kunnen Alles wil die vrouwen/meiden volop in het zonnetje zetten en met hen in de wijken activiteiten organiseren. Zij zoeken hierover partners in de wijken om dit te organiseren en willen hiervoor subsidie aanvragen.

Ken je vrouwen/meiden die veel betekenen voor je wijk?

Laat het aan het Platform weten via info@dochtersvandordrecht.nl - dan nemen zij kontakt met je op

Dochters van Dordrecht Festival

Op zondag 8 maart 2020 is het grote Dochters van Dordrecht Festival, met de presentatie / kennismaking met alle Dochters van Dordrecht (van Oer-Dochter tot Dochters van Nu) en met de Dochters van de Wijken. Met ook o.a. de film 'Van OerDochter tot Dochters van Nu' en de feestelijke presentatie van het boek 'Dochters van Dordrecht' van Saskia Lensink en Vrouwen Voetbal Toernooi.

Platform Vrouwen Kunnen Alles is op zoek naar en in gesprek met partners op dit te organiseren en subsidie voor aan te vragen. Platform Vrouwen Kunnen Alles staat zaterdag 9 september op het Beverwijcksplein met een kraam tijdens de Dordrecht Pride. Met informatie over alle activiteiten en om kennis te maken.

Informatie: Jacqueline van den Bergh, 06 255 73 500.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.