Opening Geef het Dordt

09 september 2019 door Hennie van der Zouw
Opening Geef het Dordt

DORDRECHT - Op zaterdag 7 september om 13.00 uur opende wethouder Peter Heijkoop feestelijk de nieuwe huisvesting van Geef het Dordt aan de Merwedestraat 277.

Er was een braderie, muziek en verschillende activiteiten voor jong en oud.

Bij Geef het Dordt krijgen spullen een tweede leven. Dordtenaren, die in armoede leven kunnen gebruik maken van deze kosteloze voorziening. In ruil daarvoor leveren ze een zinvolle wederdienst, het zogenaamde ruilidee! Hierbij kan gedacht worden aan het doen van boodschappen voor een ander, het uitlaten van de hond of een klusje voor een buurtgenoot. Ook het bieden van een helpende hand in het wijkcentrum of bij buurtactiviteiten kan als tegenprestatie worden gezien. Op deze manier biedt Geef het Dordt een laagdrempelige opstap naar een betere toekomst.

Foto's: wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.