Gemeente Dordrecht organiseert bijeenkomst naar aanleiding van gezinsdrama

10 september 2019 door Hennie van der Zouw
Gemeente Dordrecht organiseert bijeenkomst naar aanleiding van gezinsdrama

DORDRECHT - Vanochtend heeft de burgemeester overleg gehad met het Openbaar Ministerie en de Politie (driehoek) over het gezinsdrama dat zich gisteravond afspeelde aan de Heimerstein in de wijk Sterrenburg in onze stad.

Inmiddels is bekend dat naast de vader en de twee dochters, ook de moeder van het gezin is overleden. Hiermee zijn er vier doden te betreuren bij dit gezinsdrama. Aangezien de vader van het gezin politieman was, wordt het onderzoek naar de exacte toedracht door de Rijksrecherche gedaan. De woordvoering over het onderzoek naar het gezinsdrama ligt bij het Openbaar Ministerie.

Burgemeester Kolff: “Dit gezinsdrama roept begrijpelijkerwijs veel emoties op in Dordrecht. Onder andere bij nabestaanden, in de buurt, bij vrienden, klasgenoten en teamgenoten, maar niet in de laatste plaats ook bij de politieorganisatie. Laten we elkaar vooral tot steun zijn deze dagen.”

De gemeente Dordrecht organiseert vanavond (dinsdag 10 september) voor iedereen die daar behoefte aan heeft een bijeenkomst om samen verdriet te delen en gevoelens te uiten naar aanleiding van het gezinsdrama in de wijk Sterrenburg. Deze bijeenkomst, die wordt georganiseerd in samenspraak met de betrokken scholen en sportvereniging Wieldrecht, vindt plaats in de Ontmoetingskerk (Slangenburg 3) waar men vanaf 19.30 uur welkom is. Burgemeester Kolff spreekt rond 20.00 uur de aanwezigen toe.

De gemeente opent vandaag nog een condoleanceregister in het stadskantoor. Burgemeester Kolff zal als eerste tekenen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het gezinsdrama van 9 september 2019.

Foto's en Video: Rob van der Woude.

Hieronder twee foto's van Wim van de Pol met Burgemeester Wouter Kolff na afloop van de bijeenkomst bij de Ontmoetingskerk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.