Stichting Dordrecht Bamenda neemt officieel afscheid van Gerda Bosdriesz.

13 september 2019 door Hennie van der Zouw
Stichting Dordrecht Bamenda neemt officieel afscheid van Gerda Bosdriesz.

DORDRECHT - Op donderdag 12 september nam Stichting Dordrecht Bamenda officieel afscheid van Gerda Bosdriesz. Ter gelegenheid van dit afscheid waren er twee activiteiten: van 11.00 tot 15.00 uur een speciaal ‘Gerda Roast’ Koffie Event bij en in samenwerking met Pelican Rouge. Van 16.00 tot 18.30 uur een Meet-up bij en in samenwerking met de Stadsbibliotheek, in de Blauwe Kamer.

Bij deze Meet-up was cabaretier, columnist, muzikant en schrijver Vincent Bijlo te gast. Het slotstuk van de dag was een receptie met lopend buffet, vanaf 18.30 uur in Café Americain.

Gerda Bosdriesz was 15 jaar voorzitter van de Stichting Dordrecht Bamenda. Voor die tijd zette ze zich als wethouder ook al in voor de stedenband. Vanwege deze jarenlange inzet wwerd een mooi afscheid voor haar georganiseerd, met een dag-vullend programma. Naar haar eigen wens was dat programma vooral inhoudelijk van aard.

De vertrekkend voorzitter werd uiteraard ook zelf in het zonnetje gezet.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.