Junioren Dani Loonstra en Didier Dijkstra naar Junior Grand Prix kunstrijden in Polen.

13 september 2019 door Hennie van der Zouw
Junioren Dani Loonstra en Didier Dijkstra naar Junior Grand Prix kunstrijden  in Polen.

DORDRECHT - De KNSB zendt de  junioren Dani Loonstra (14) en Didier Dijkstra  (14) uit naar de ISU Junior Grand Prix in Gdansk Polen op grond van de prestaties in het seizoen 2018-2019.

Van 18 tot 20 september zullen de rijders in de Baltic Cup de korte en lange kür rijden.

Dani Loonstra uit Barendrecht en Didier Dijkstra uit Utrecht trainen in Dordrecht  bij het trainersteam van Kunstrijvereniging De Drechtsteden en reizen af  naar Polen met hun coach Nicole Goossens en choreografe Nikki Davison.

In de voorbereiding op het wedstrijdseizoen trainde  Dani een aantal weken  in het buitenland en volgden beiden twee intensieve trainingsweken tijdens de Dynamic Dordt Days bij de eigen vereniging  op de Dordtse Sportboulevard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.