Gezelligheid kent geen tijd op het Voorstraat- Noord Festival

16 september 2019 door Hennie van der Zouw
Gezelligheid kent geen tijd op het Voorstraat- Noord Festival

DORDRECHT -  Op zaterdag 14 september van 12:00 - 23:00 uur vond weer het gezellige Voorstraat- Noord Festival plaats. Er waren dit jaar zes podia met livemuziek met onder andere: Scotch, Het Dijkt, Downtown Decatur, Vera Baldé, Rempejek, Blues Sparks en Bad Case and the Roadies.

Het Voorstraat Noord Festival had ook dit jaar een creatief tintje, met tal van kunstenaars, die zich presenteerden en een braderie met kraampjes met eigenzinnige artikelen.

Er was ook volop te eten en te drinken. Ook stonden er diverse organisaties. Zwarte Lola verzorgde een afterparty bij Het Magazijn.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.