Veel mensen verwacht op condoleance nabestaanden van het gezinsdrama in Sterrenburg; Nassauweg deels afgezet

17 september 2019
Veel mensen verwacht op condoleance nabestaanden van het gezinsdrama in Sterrenburg; Nassauweg deels afgezet

DORDRECHT - Vandaag wordt een gedeelte van de Nassauweg tijdelijk afgezet voor doorgaand verkeer. Parkeren kan wel. Het gaat om de kant van de weg die grenst aan begraafplaats De Essenhof. De Laan der Verenigde Naties is gewoon bereikbaar.

Aan het begin van de avond is er een condoleance bij de Essenhof voor de nabestaanden van het gezinsdrama in Sterrenburg. We nemen deze veiligheidsmaatregel omdat er veel mensen worden verwacht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.