Bezoek aan Oud-Krispijn in het kader van 800 jaar stad

19 september 2019 door Hennie van der Zouw
Bezoek aan Oud-Krispijn in het kader van 800 jaar stad

DORDRECHT - In 2020 viert Dordrecht 800 jaar stadsrechten. Het hele jaar door zijn er activiteiten gericht op verleden, heden en toekomst. Ook inwoners kunnen een feestje organiseren in hun buurt of wijk.

In september en oktober gaan collegeleden de wijken in. Ze vertellen dan meer over wat inwoners kunnen doen om in aanmerking te komen voor subsidie om dat feestje in mei of juni 2020 ook echt te kunnen organiseren.

Wethouder Piet Sleeking bezocht in dat kader Oud-Krispijn. De speciale wagen stond op de hoek Jozef Israëlsstraat/Jacob Marisstraat. Meer informatie: www.dordrecht800.nl

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.