Ds. Erik Groeneveld verruilt Kerk van de Nazarener voor Australië

01 april 2010

DORDRECHT -Vanaf 1 juni zwaait ds. Erik Groeneveld af als voorganger in de Kerk van de  Nazarener, die te vinden is in de Stefanuskerk aan de Talmaweg in Dordrecht. De predikant vestigt zich met zijn gezin vier jaar in Australië. Hij zal een proefschrift gaan schrijven over een stroming in de theologie, die wordt  betiteld als Wesleyaanse.

Ds. Nico van der Leer gaat dit jaar vanuit Dordrecht aan de slag als vrij gevestigde geestelijke verzorger, coach en rouwbegeleider. Dat betekent wel dat hij het voorzitterschap van het Evangelisch Contact heeft overgedragen aan Jan Verbueken. Van der Leer was tot vorig verbonden aan de Baptistenkerk.

Hij doet nog in april mee aan de kanselruilzondag. Daar zijn zes voorgangers bij betrokken, die lid zijn van het evangelisch contact in Dordrecht. Nico van der Leer gaat voor in de Paulukskerk (wijkzaal). Dat is de Hervormde wijk Krispijn met ds. Wim Aanen als voorganger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.