Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Dordrecht Stadspolders

19 september 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Dordrecht Stadspolders

DORDRECHT - Albert Heijn in het Dordrechtse winkelcentrum Bieshof in Stadspolders is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. De supermarkt biedt een stomerijservice en er is een grote Bonusstraat waar alle Bonusaanbiedingen overzichtelijk bijeen staan.

De vernieuwde supermarkt heeft brede paden en ruim opgezette afdelingen. Het assortiment is flink uitgebreid. “Meteen al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit die met ‘dry misting’, een fijne verneveling van water, langer vers blijven”, vertelt supermarktmanager Martijn Heilker. “Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan bij ons gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook hebben we een citruspers waar je verse sinaasappelsap kunt tappen.”

Borrelplanken
Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten verder lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Je kunt zelfs nu je favoriete bonbons in elke gewenste hoeveelheid kiezen. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kunnen klanten vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen.

Zelfscankassa
Albert Heijn Stadspolders bevat een aantal technische snufjes. Alles is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Martijn Heilker: “Ook hebben we nu zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. De eerste reacties zijn erg positief. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard.”

Gezellig
Ook in de vernieuwde winkel heerst de bekende gemoedelijke sfeer. Het is er gezellig. Regelmatig worden er bijzondere acties en activiteiten georganiseerd. “Die kondigen we onder andere op onze Facebookpagina aan”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Van Eesterenplein 99 in Dordrecht Stadspolders is maandag tot en met woensdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Fotobijschrift: Feestelijke heropening van Albert Heijn Stadspolders. (Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.