Partyfolkband Scotch geeft releaseparty nieuwe album Losing my mind op 4 oktober

23 september 2019
Partyfolkband Scotch geeft releaseparty nieuwe album Losing my mind op 4 oktober

DORDRECHT - Op vrijdag 4 oktober geeft de internationaal bekende Dordtse partyfolkband Scotch een releaseparty bij DordtYard. Het laatste album van de band dateert uit 2015, dus vinden ze het de hoogste tijd voor nieuw materiaal. Losing My Mind heet de nieuwe plaat. De band heeft inmiddels een nieuwe bezetting. “Dit wordt een bizarre avond vol nieuwe songs en een hoop spektakel”, aldus de band.

Scotch heeft niet stil gezeten deze zomer. Ze hebben een minitour in Tsjechië gedaan, ze waren op Wantijpop, waar je bij de entree hun muziek kon horen. Bij beter kijken zag je de bandleden verschanst in de bomen. Zoiets is typisch Schotch. Ook waren ze op het Voorstraat Noord Festival in Dordrecht en dezelfde dag bij Baroeg Open Air in Rotterdam, waar ze een mooi feestje hebben gebouwd.  Daar gingen ze wat meer terug naar de echte folk roots, wat het publiek zichtbaar kon waarderen.

Tickets zijn voor €10,00 verkrijgbaar bij Bibelot. Het feestje is van 20:30 tot 23:59 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.