Schaaksite Tomsschaakboeken noemt schaaksimultaan Hans Berrevoets geslaagd schaakfeest

26 september 2019

DORDRECHT - De website Tomsschaakboeken.nl meldt dat de Dordtse schaker Hans Berrevoets in zijn traditionele schaaksimultaan in de Klockelaer 75 procent scoorde. Uit 24 partijen haalde hij 18 punten.

Vanaf 2010 wordt de schaker ontvangen door de spelers van de dagclub. Elke donderdagmorgen wordt in een vooral eigen sfeer een eigen competitie gedraaid in de wijk Crabbehof. Daarmee is De Klockelaer club in Dordrecht en de ommelanden uniek.

Tomschaakboeken noemt de simultaan wederom feestelijk en succesvol.

Citaat van de website: ,,Al met al slaagde Hans Berrevoets er in een fraaie score van 75% te laten noteren: Van de 24 partijen won hij er 15, werden er 6 remise en verloor hij er 3, tegen resp. Johan den Hertog, Cletus Thuraisingham en Gert Zwartjes. Al met al: Een heel geslaagd schaakfeest!"

Meer informatie met foto's bij Tomsschaakboeken. Deze site volgt al vanaf 2007 het schaakleven in Dordrecht en daarbuiten op de voet. Tom van Bokhoven is de ganglegger van deze schaaksite.

Op de website worden de uitslagen bijgehouden van alle regionale schaakclubs. In de stad Dordrecht spelen Dordrecht en de Willige Dame in de buitencompetitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.