Open huis bij de nieuwe SPARwinkel aan de Grote Markt op 2 oktober

26 september 2019
Open huis bij de nieuwe SPARwinkel aan de Grote Markt op 2 oktober

DORDRECHT - Er is volop bedrijvigheid bij de nieuwe SPARwinkel aan de Grote Markt 75. Op 3 oktober gaat hij open. Een dag eerder, op woensdag 2 oktober, kun je de winkel al bezichtigen van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen is hier welkom. De winkel is een familiebedrijf. Amar Koellin en zijn vrouw Angelique Jagroep gaan de winkel leiden. “Het gezin is hartstikke enthousiast”, aldus Amar.

De winkel heeft vier weken lang diverse openingsacties. Zo gaat de verse jus d'orange in de aanbieding en bij aankoop van een croissantje krijg je een kopje koffie gratis. “We hebben een luxe koffiehoek, met een koffiemachine”, vertelt Amar. “Als mensen de tijd willen nemen om een kopje koffie te drinken en een broodje te nuttigen, wat vers belegd wordt, kan dat gewoon in de winkel.  Voor een euro hebben ze een lux lekker bakje koffie.”

Gemak winkel
“De SPAR is een gemak winkel voor ieder moment van de dag. De klanten kunnen er langskomen voor een vers broodje, dat ze zelf kunnen samenstellen. We hebben de Postnl service, een bezorgservice en verse maaltijden. Iedereen is welkom om een bezoekje te komen nemen. We zitten hier voor onze klanten.”

Amar heeft de locatie aan de Grote Markt uitgekozen, omdat in deze buurt geen supermarkt is. Hij kent Dordrecht goed en heeft hier een tijd gewerkt. “Het historische centrum is het mooiste gedeelte. Het is leuk met al die grachtjes, al die bootjes en historische panden. Het is mooi om daar een gemak winkel te openen, waar de klanten op hun gemak, in alle rust kunnen komen winkelen. Geen haast in onze SPAR.”

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.