DrechtStadLoop in de eindsprint: De laatste loodjes

27 september 2019 door Hennie van der Zouw
DrechtStadLoop in de eindsprint: De laatste loodjes

DORDRECHT - Op zondag 3 november gaat de DrechtStadLoop voor de der6ende keer van start.
De organisa6e is er klaar voor en hoopt dat, ook dit jaar, vele atleten de weg naar Dordrecht weten te vinden. Ruim 200 medewerkers staan klaar om alle lopers en loopsters door de oudste stad van Holland te loodsen.

Het zal gezellig druk worden op deze koopzondag. Met muzikale ondersteuning wordt het zowel voor de lopers als voor de toeschouwers weereen aansprekend evenement.

Voorinschrijven                                                                                                 
Via www.drechtstadloop.nl kan men tot 14 oktober inschrijven.Hierna kan men tegen een verhoogd tarief nog na-inschrijven. En als u pas op de wedstrijddag defini6ef kunt besluiten deel te nemen, kunt u nog inschrijven op zondag 3 november vanaf 11:00 tot een half uur voor de start van uw loop, nabij het Statenplein.

Kijk voor de laatste informa6e op: www.drechtstadloop.nl
Kom op tijd.
Het zal druk worden. Kom daarom op 6jd en voorkom teleurstellingen.
De organisa6e wenst alle deelnemers veel succes met de laatste voorbereidingen en zien jullie graag op 3 november.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.