Popronde strijkt neer op laatste Kunst & Antiekmarkt

27 september 2019 door Hennie van der Zouw
Popronde strijkt neer op laatste Kunst & Antiekmarkt

DORDRECHT - Op zondag 6 oktober vindt de Popronde in Dordrecht plaats. Ook de Popcentrale doet mee met de officiële Popronde preview-shows. Tijdens de laatste editie van de Kunst- en Antiekmarkt op het Nieuwkerksplein kun je genieten van onder andere de introverte singer-songwriter Tim Koehoorn.

Kunst & Antiekmarkten 2019
Kom genieten op het Nieuwkerksplein. Toffe livemuziek, hopelijk een zonnetje en een fantastische catering! Wat wil je nog meer?

Vanaf 10:00 uur is de markt geopend en kan er heerlijk gestruind worden naar toffe vinylplaten, antieke kleedjes, serviezen, potten, pannen en nog veel meer vintage spulletjes voor woningdecoratie. Om 14:00 uur begint het live muziekprogramma.

Livemuziek
Op het Popcentrale podium speelt lokaal een nationaal talent. De Nederlandstalige singer-songwriter Tim Koehoorn speelt met de Popronde door het hele land en speelt op 6 oktober om 14:00 uur een preview show op de Antiekmarkt.

Van 15:15 tot 17:00 speelt de Dordtse discoband The Glitterball Experience. Eerder speelden zij al op o.a. de Silent Rollerskate Disco op het Energieplein. Deze zeer getalenteerde en strakke muzikanten zijn een genot om naar te kijken én te luisteren! 

Geslaagde reeks Antiekmarkten
Afgelopen lente en zomer vonden de Kunst en Antiekmarkten plaats met voor het tweede jaar een podium van de Popcentrale. Het was een geslaagde reeks goed bezochte Antiekmarkten met een mooie line-up aan veelal Dordtse artiesten. Zondag 6 oktober is de laatste in de reeks.

Bijgevoegde foto’s: sfeerfoto’s Antiekmarkt (Foto's: Tim Koehoorn)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.