Kittens gedumpt in container

26 september 2019
Kittens gedumpt in container

DORDRECHT - Vanochtend kreeg de politie de melding, dat er uit een container aan de La Reystraat gemiauw te horen was. Ter plaatse hoorden zij inderdaad gemiauw uit de container komen.

Met behulp van de brandweer werd de container geopend en zagen zij vier zielige kattenoogjes hen aankijken. De katjes zaten in een doos met een dekentje en zijn hier dus door iemand gedumpt. Weet u wie dit gedaan heeft, kent of herkent u de katjes, laat het ons dan weten. Bel hiervoor #0900-8844.

Het onderzoek wordt gedaan door de dierenpolitie van het basisteam van de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.