Eigenaar gedumpte kittens achterhaald; nieuw tehuis gevonden voor kittens

30 september 2019
Eigenaar gedumpte kittens achterhaald; nieuw tehuis gevonden voor kittens

DORDRECHT - De kittens die op 26 september zijn gedumpt in een container aan de La Reystraat, hebben een nieuw thuis gevonden. Door het massale delen van het bericht van de politie vorige week, zijn de kittens door meerdere personen herkend en heeft de politie de eigenaar kunnen achterhalen.

De kittens waren opgevangen en goed verzorgd bij het dierenasiel Louterbloemen. Inmiddels is er een nieuw tehuis voor hen gevonden. Bewoners hoeven dus niet meer te bellen om hun hulp aan te bieden, aldus de politie. Ze bedankt iedereen voor het delen van het bericht van vorige week.

Het onderzoek werd gedaan door de dierenpolitie van het basisteam van de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.