Rob Brons interim Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

01 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Rob Brons interim Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

DRECHTSTEDEN - De heer Rob Brons (64) is per 1 oktober benoemd tot interim directeur/secretaris van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ). Hij volgt de heer Carlo Post op die directeur / secretaris is geworden bij de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden.

Wouter Kolff, voorzitter van de VRZHZ: "Ik ben erg verheugd dat we na het vertrek van de heer Post zo snel iemand van het kaliber van de heer Brons hebben kunnen vinden. We mogen ons gelukkig prijzen vanwege zijn schat aan ervaring en feilloos gevoel voor wat er leeft onder de mensen die in de veiligheidswereld werkzaam zijn".

Rob Brons heeft ruime ervaring in de wereld van fysieke veiligheid. Zijn meest recente ervaring was bij Veiligheidsregio Brabant Zuidoost, waar hij vier jaar als directeur / commandant brandweer heeft gewerkt en per 1 januari 2019 met pensioen is gegaan. Hiervoor was hij onder meer actief als brandweercommandant in Den Haag, directeur Veiligheidsregio Haaglanden en landelijk commandant USAR.

Rob Brons: "Met veel plezier verrijk ik mijn ervaring met een paar maanden in Zuid Holland Zuid. Ik zie uit naar de samenwerking met het personeel en het bestuur van deze in vele opzichten interessante regio". Rob Brons start 1 oktober voor drie dagen per week. Zodra de vacature van Carlo Post definitief wordt ingevuld, treedt de heer Brons terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.