Woongroep Oude*R*Landshoek organiseert inloopmiddag over groepswonen

03 oktober 2019
Woongroep Oude*R*Landshoek organiseert inloopmiddag over groepswonen

DORDRECHT - In de wijk Oudelandshoek (Stadspolders) staat aan de Palissander een appartementengebouw waarin ongeveer vijftig senioren de woongemeenschap Oude*R*landshoek vormen. Zij organiseert op zaterdag 5 oktober een inloopmiddag. Als u meer wilt weten over groepswonen, is er op deze middag de mogelijkheid daar vragen over te stellen.

De leden van de vereniging dragen zelf bij Trivire kandidaat huurders voor als één van de 37 appartementen in het gebouw vrij komt. De bewoners hebben ieder een eigen appartement, maar delen daarnaast ruimten waar ze met en voor elkaar allerlei activiteiten organiseren.

De inloopmiddag is van 13.30 uur t/m 16.00 uur. De plaats is Palissander 82-118. De bewoners vertellen dan graag meer over hun woongroep. Ook kunnen ze één en ander laten zien.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.