Kerstijsbaan Dordrecht: 'Kinderfeest met extra kleur'

08 december 2015
Kerstijsbaan Dordrecht: 'Kinderfeest met extra kleur'

DORDRECHT - De Kerstijsbaan in Dordrecht wordt een kinderfeest met extra kleur: Iedere dag wordt een verrassingspakket uitgereikt.

Aan de hand van de familie Pinguïn is het natuurlijk super leuk leren schaatsen. Maar dit jaar maakt de Kerstijsbaan Dordrecht enkele kinderen nog blijer. Door de samenwerking tussen Van Hoorne Entertainment, Partycentrum De Lockhorst en Dordrecht Marketingwordt het mogelijk gemaakt iedere dag 2 verrassingspakketten uit de delen aan een schaatsend kind op de Kerstijsbaan Dordrecht. Iedere morgen en iedere middag wordt ereen kind in de schijnwerpers gezet. Tijdens het schoolschaatsen geeft lotnummer 75 recht op een pakketje en in de middaguren wordt de 350ste schaats(st)er verrast.

Het verrassingspakket bestaat uit items rondom de sprookjes musical van "Rapunzel" en "Suske en Wiske". We starten met een 10-daagse van Rapunzel, daarna komen Suske en Wiske in beeld. Eén van de belangrijkste items uit het pakket zijn 2 theatertickets voor een musicalvoorstelling van "Rapunzel" of "Suske en Wiske"". Stadsomroepster, Darja de Caluwé, reikt het cadeautje uit aan de gelukkige winnaar. Met een foto, een lekker drankje en een theaterbezoek wordt het een dag om niet te vergeten!

De Kerstijsbaan is van vrijdag 11 december tot en met 3 januari geopend. Kijk voor het laatste nieuws en de openingstijden op de Facebookpagina van de Kerstijsbaan of op www.kerstijsbaandordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.