Albert Heijn Van Der Poel Wielwijk feestelijk heropend

03 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Albert Heijn Van Der Poel Wielwijk feestelijk heropend

DORDRECHT - Vandaag, woensdag 2 oktober ging de verbouwde Albert Heijn in Wielwijk weer open. De supermarkt van ondernemer Cees van der Poel heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Mevrouw Wil Braat, de ‘wijkburgemeester’ van Wielwijk, verrichtte de officiële openingshandeling. De spelers van FC Dordrecht zorgden hierbij voor een extra feestelijke stemming. Gelijktijdig met Albert Heijn ging de eveneens vernieuwde Gall & Gall van de ondernemer weer open.

De supermarkt heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er nu modern uit. Alles binnenin is met respect voor het milieu verbouwd. Er is LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Albert Heijn Van Der Poel gebruikt geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op. De winkel is hypermodern. Al bij binnenkomst worden klanten meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Je kunt er gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Grill
Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippetjes, grillworst en gehaktballen. Het assortiment is gevarieerd: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals brood en gebak van bakkerij Voordijk.

Zelfscan
De Albert Heijn in Wielwijk wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Cees van der Poel: “Daarom hebben we ook zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen. Of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat uiteraard. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.”

Albert Heijn aan het Admiraalsplein 162 in Dordrecht is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Fotobijschrift
Groot feest bij heropening Albert Heijn Van Der Poel Wielwijk. Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.