'Week van de Toegankelijkheid' ook in Dordrecht

07 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
'Week van de Toegankelijkheid' ook in Dordrecht

DORDRECHT -‘Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt’. Dat is het motto van de Week van de Toegankelijkheid. Maar kun je als jongere in een rolstoel doen wat je zelf wilt?

Studenten van het Da Vinci College gaan de toegankelijkheid van Dordrecht testen. Aan de hand van een checklist gaan ze na of je in een rolstoel naar de bioscoop kan, hebben de cafés en restaurants een invalidetoilet en kun je met je rolstoel in het pashokje om een nieuwe trui te passen?

Op 9 oktober, midden in de week van de toegankelijkheid, verzamelen de studenten om 13.15 uur bij het Stadskantoor. In groepjes van 4 gaan ze op stap met de rolstoel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.