Dordtenaar zwaargewond na mishandeling

08 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Dordtenaar zwaargewond na mishandeling

DORDRECHT - Een 59-jarige Dordtenaar raakte maandagavond zwaargewond na een mishandedeling aan de Tak van Poortvlietstraat. De politie hield kort na het incident een verdachte aan. We zijn nog op zoek haar het gebruikte wapen, vermoedelijk een kleine bijl of mes.

afzetlint bij een afzetting
Waarschijnlijk ging ruzie in een kelderbox vooraf aan de mishandeling. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn nek en is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en hielden al snel een 21-jarige man aan. Hij zit vast.

Waar het is wapen
De politie is nog op zoek naar het gebruikte wapen. Heeft u gezien dat iemand een mes of kleine bijl weggegooide in de omgeving van de Tak van Poortvlietstraat? Of heeft u andere informatie? Bel 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.