Woningcorporatie Trivire viert 10-jarig bestaan en nieuw kantoor met open huis

10 oktober 2019
Woningcorporatie Trivire viert 10-jarig bestaan en nieuw kantoor met open huis

DORDRECHT - Woningcorporatie Trivire bestaat tien jaar. Daarnaast is hun pas verbouwde kantoor veranderd in een bedrijvenverzamelgebouw met de naam Callisto. Dat willen zij vieren met een open huis op zaterdag 12 oktober. Voor de eerste honderd bezoekers is er een attentie.

Met het open huis kun je het resultaat van de verbouwing van het kantoor zien tijdens een rondleiding. Er is een tentoonstelling van de projecten die Trivire de afgelopen tien jaar afgerond heeft en er is de mogelijkheid in gesprek te gaan met het management. De koffie staat klaar en aan de kinderen is gedacht.

Trivire is eigenaar van Callisto en heeft hier zelf haar hoofdkantoor gevestigd. Naast Trivire maken ook onder andere het ASVZ en de Helpende Handen gebruik van Callisto. Callisto heeft een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een entree waar een gastvrouw je welkom heet.

Ruim 14.000 woningen verhuurt Trivire in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en is daarmee de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. Trivire verhuurt vooral eengezinswoningen, maisonnettes, flatwoningen (portiek en galerij), benedenwoningen en bovenwoningen. Naast woningen verhuurt Trivire garages en andere parkeervoorzieningen (zoals carports), bedrijfsruimten (zoals winkels en kantoren) en bijvoorbeeld bergingen.

Het open huis is van 12.00 tot 15.00 uur. Trivire is gevestigd aan Callistolaan 2. Kom je met de auto, dan kun je voor deze speciale gelegenheid gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de overkant bij het schoolgebouw aan de Eulerlaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.