Doe deze herfstvakantie mee aan de Toppie Seizoensdag!

14 oktober 2019 door Eva Baars
Doe deze herfstvakantie mee aan de Toppie Seizoensdag!

DORDRECHT - Toppie Dordrecht nodigt alle Dordtse kinderen vrijdag 25 oktober uit voor de Toppie Seizoensdag. Tijdens deze gratis activiteitendag, met als thema samenwerken en hergebruik, kun je bij Speelotheek Pip&Zo deelnemen aan allerlei activiteiten. Kom spelen, sporten, bouwen, knutselen, muziek én plezier maken!

Bomvol programma
Tijdens de komende Seizoensdag staat er weer allerlei leuks op de planning. De dag bestaat uit een ochtend-, middagprogramma en een gezamenlijke lunch.
's Ochtends kan je je onder andere buiten lekker uitleven tijdens een bootcamp. Binnen kun je je creativiteit de vrije loop laten! Doe bijvoorbeeld mee aan de 'Makedo workshop' en maak van karton en speciaal gereedschap de meest geweldige bouwwerken. Ook ontdek je wat je allemaal kunt maken van spulletjes die je anders weg zou gooien tijdens de workshop 'Knutselen met afval'. Ben jij een muzikaal type? Schrijf je dan vooral in voor de workshop 'Zelf instrumenten maken' en ontdek dat echt overal muziek in zit.
's Middags vormen we met alle zelfontworpen instrumenten een echt orkest en maak je samen een tof muziekstuk. Of ontwerp en knutsel je eigen spel in elkaar. Ook gaan we 's middags natuurlijk lekker naar buiten. Verzamel alles wat je mooi vindt, zoals gekleurde blaadjes, en maak daar een natuurschilderijtje van. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook nog meedoen aan een workshop Krav Maga en leer jij hoe je je mannetje kan staan.
Tussendoor houden we even pauze want van al die leuke activiteiten krijg je honger! Schrijf je in voor de picknick en geniet samen met je vriendjes van een lekkere én gezonde lunch!

Meld je aan!
Wil jij er ook bij zijn op vrijdag 25 oktober? Meld je dan snel aan! Want voor een aantal activiteiten zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar.
Om je aan te melden stuur je een e-mail naar em.baars@dordrecht.nl met daarin je naam, leeftijd en activiteit(en) waar je aan wilt meedoen. Voor alle informatie over het programma van deze Toppie Seizoensdag kijk je op www.doemeemettoppie.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.