Nul overtredingen tijdens controle op alcoholmisbruik in het verkeer

14 oktober 2019
Nul overtredingen tijdens controle op alcoholmisbruik in het verkeer

DORDRECHT - Op zaterdag 12 oktober hield de politie op diverse plekken korte zogenoemde 'flitscontroles'. De controles hebben niets te maken met het flitsen van hardrijders, maar het zijn korte mobiele controles tegen drankmisbruik in het verkeer.

In het centrum werden zo, in korte tijd, zo'n vijftig bestuurders gecontroleerd op diverse locaties. Bij deze controles werd er geen enkele bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. De komende tijd zullen de controles worden herhaald

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.