Donderdag 17 oktober eerste Dordtse Kil BusinessDag met informatie Westelijke Dordtse Oever

14 oktober 2019
Donderdag 17 oktober eerste Dordtse Kil BusinessDag met informatie Westelijke Dordtse Oever

DORDRECHT - Op donderdag 17 oktober opent wethouder Maarten Burggraaf om 15.30 uur de jaarlijkse gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever. Inwoners en ondernemers worden geïnformeerd over de ontwikkelingen en de werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever. Dat gebeurt tijdens de eerste editie van de Dordtse Kil BusinessDag.

Op de Dordtse Kil BusinessDag komen bedrijfsleven, bewoners, overheid en betrokkenen bij elkaar. Het is een beursvloer met een programma van 15.00 tot 20.00 uur in het Postillion Hotel Dordrecht. Ter afsluiting is er een gezellige informele netwerkborrel. Het evenement is gratis toegankelijk.

Tijdens de BusinessDag geven de gemeente Dordrecht en Rijkswaterstaat presentaties over de ontwikkelingen en werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever en de bereikbaarheidsprojecten van Rijkswaterstaat.

Programma
15.00 uur
Beursvloer geopend voor bezoekers

15.30 uur
Opening Dordtse Kil BusinessDag door dagvoorzitter Michel van Keulen, in gesprek met wethouder Maarten Burggraaf en Joyce Lipman

16.30 uur
Presentatie vanuit de gemeente Dordrecht, Rijkswaterstaat en Samen Bereikbaar
Korte inleiding door wethouder Rik van der Linden.
Werkzaamheden voor DistriPark Dordrecht op de Westelijke Dordtse Oever- door gemeente Dordrecht
Hoe staat het met de werkzaamheden aan A16/N3, groot onderhoud N3 en A15- door Rijkswaterstaat
Niet meer bereikbaar? Dat willen we toch niet? – Door Anna Schouten van Samen Bereikbaar

17.30 uur
Workshop -Zero emissie logistiek
Ontwikkelingen en kansen voor duurzaam vrachtvervoer op de Westelijke Dordtse Oever- door Natuur & Milieu, Stichting Elaad en Stedin

18.00 uur
Start netwerkborrel

20.00 uur
Einde Dordtse Kil BusinessDag

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.