Extra tickets voor eerder uitverkocht concert van Tim Akkerman & The Ivy League

17 oktober 2019
Extra tickets voor eerder uitverkocht concert van Tim Akkerman & The Ivy League

DORDRECHT - Voor het concert van Tim Akkerman & The Ivy League op vrijdag 15 november in Bibelot, is zoveel belangstelling, dat er besloten is het naar de grote zaal, de Main Stage, te verplaatsen. Dat betekent: extra tickets! De verkoop is inmiddels gestart.

Tim Akkerman speelde grote shows met Di-rect en stond vorig jaar in een uitverkochte Power Stage, in Bibelot. Tijdens het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ heeft hij zichzelf opnieuw bewezen. Het resultaat is alweer een uitverkochte Power Stage. Het concert heeft nu een upgrade gekregen naar de Main Stage.

Tim en zijn band The Ivy League zijn gespannen voor deze tour. Nog nooit was een plaat van de frontman zo open en eerlijk. Na veertien jaar huwelijk is Tim alleenstaande vader. Het verwerken van zijn relatie is de rode draad van het nieuwe album ‘Lions Don’t Cry’. Het is een flinke rockplaat geworden die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. De nieuwe nummers raken waarschijnlijk veel emotionele snaren bij oude én nieuwe fans.

Bibelot bevindt zich in het Energiehuis aan de Noordendijk 148. Een kaartje kopen, of voor meer informatie, zie https://bibelot.net/agenda/tim-akkerman-the-ivy-league/.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.