Restaurant Bellissimo gaat verbouwen

18 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Restaurant Bellissimo gaat verbouwen

DORDRECHT - Vanaf vrijdagmiddag 18 oktober sluit restaurant Bellissimo op het Leerpark voor zes weken haar deuren voor een flinke verbouwing. Er wordt dan hard gewerkt aan een nieuwe look, nieuwe naam en een nieuw horecaconcept.

Vanaf begin december is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe restaurant. Benieuwd naar de nieuwe naam en het nieuwe concept? Blijf op de hoogte van de openingsdata en de verbouwing via de Facebook pagina van Bellissimo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.