Crescendo Classique voor ‘Kids for Cape Town’

21 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Crescendo Classique voor ‘Kids for Cape Town’

DORDRECHT / SLIEDRECHT - Op zaterdagavond 2 november zal in de Grote Kerk van Dordrecht een gevarieerd klassiek programma te horen zijn om geld in te zamelen voor ‘Kids for Cape Town’. Het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht onder leiding van dirigent Paul Langerman speelt deze avond samen met organist Cor Ardesch “Crescendo Classique”. Samen met u maken de muzikanten een muzikale reis van Barok en Romantiek naar klassieke muziek uit de 20e eeuw.

‘Kids for Cape Town’ is een diaconaal project van de Grote Kerk Gemeente in Dordrecht. In de voorjaarsvakantie 2020 gaan 16 enthousiaste jongeren vanuit de gemeente naar Kaapstad in Zuid-Afrika om te helpen bij de bouw van een kinderdagverblijf. Het project wordt uitgevoerd onder begeleiding van de stichting ‘Mazmomhle’. Deze stichting richt zich op het realiseren van goede en veilige kinderopvang, zodat ouders kunnen werken en hun kinderen scholing krijgen. Zo kunnen ouders en kinderen een betere toekomst opbouwen.

De muzikale reis vindt plaats op 2 november in de Grote Kerk van Dordrecht, Lange Geldersekade 2. De kerk gaat open om 19.45 uur en het concert begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn online te verkrijgen via https://www.crescendosliedrecht.nl. Kaarten kosten EUR 9,00, kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts EUR 5,00. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.