Scouts actief in Dordrecht tijdens de JOTA/JOTI

21 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Scouts actief in Dordrecht tijdens de JOTA/JOTI

DORDRECHT - Scouts over de hele wereld hebben afgelopen weekend plaats genomen achter een radiozender of internet en ze probeerde verbindingen te maken met andere scouts. Het was namelijke het jaarlijkse JOTA/JOTI weekend.

JOTA staat voor "Jamboree On The Air" en JOTI staat voor "Jamboree On The Internet"

Op het Jeugddorp langs de N3 in Dordrecht waren ook scouts actief met het deelnemen van het JOTA/JOTI weekend. Op Jeugddorp zijn er een aantal scoutvereniging en ook de Dordtse Elektronica Club die zich bezig houd met zenden. Dus een ideale situatie om daar eens goed uit te pakken. Ook werden de scouts aan het solderen gezet. Ze moesten een printplaatje solderen en dat vergde een vaste hand en de nodige concentratie.

Terug kijkend was het een geslaagd JOTA/JOTI weekend in Dordrecht.

Test en foto's
Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.