Nieuwe belijning op de Merwedestraat alsnog aangebracht

28 oktober 2019
Nieuwe belijning op de Merwedestraat alsnog aangebracht

DORDRECHT - Vanochtend is de aannemer gestart met het verven van nieuwe belijning op de Merwedestraat. Dit werk kon vorige week donderdag niet doorgaan door de regen. De aannemer werkt vandaag tot 15.00 uur door. Het weer blijft lastig bij deze werkzaamheden. De voorspelling ziet er voor nu goed uit. Belijning verven lukt alleen als de ondergrond niet te nat of te koud is. Morgen tussen 9.00 – 15.00 uur is de aannemer nog bezig met het weghalen van een aantal pijlen op de weg.

Tekst: Gemeente. Foto's: Rob van der Woude,


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.