Rechtstreex viert opening afhaalpunt in Stadspolders met een proeverij

28 oktober 2019
Rechtstreex viert opening afhaalpunt in Stadspolders met een proeverij

DORDRECHT - Op woensdag 6 november van 16:00 tot 19:00 uur, opent Rechtstreex haar derde afhaalpunt in Dordrecht. Ze vieren dat met een proeverij van lokale producten van hun boeren en makers. Je kan dan kennismaken met wijkchef Willianne en Rechtstreex-oprichter Maarten. Het afhaalpunt zal komen in het Polderwiel, Dudok-Erf 58. Rechtstreex biedt boodschappen van boeren uit de regio. De boeren krijgen daarvoor een eerlijke prijs. De boeren krijgen van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt 56 cent

Bij Rechtstreex bestel je online en haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt. Je kan vrij bestellen of kiezen voor het gemak van een abonnement. De streekproducten komen van maximaal 50km van Rotterdam. Zo wordt aan een voedselketen gebouwd die korter, dichter i de buurt, eerlijker én socialer is. Je leert door de directe lijntjes veel over de boeren en zij over jou.

Boter, kaas en eieren
Naast groenten en kruiden biedt Rechtstreex boter, kaas en eieren, fruit, melkproducten, vlees, vis en vegetarische vervanger, brood, beleg en kant en klaar maaltijden.

Stadspolders wordt het derde afhaalpunt in Dordrecht. Er zijn ook afhaalpunten bij DOOR aan de Spuiboulevard 220 en de Riedijkshaven, Schuttevaerkade 187. Ook zijn er tal van afhaalpunten in en rond Rotterdam en één in Papendrecht en Alblasserdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.