Halloweenoptocht vanaf winkelcentrum Bieshof trok veel belangstelling

28 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Halloweenoptocht vanaf winkelcentrum Bieshof trok veel belangstelling

DORDRECHT - De Halloweenoptocht die zaterdagavond 26 oktober vertrok vanaf winkelcentrum Bieshof, trok weer vele honderden kinderen en volwassenen die verkleed waren als skelet, heks, horrorclown of dinosaurus.

Er kon gekozen worden voor een korte en lange route tijdens de elfde editie van dit evenement. De groep die de lange route koos, ging door de griezelig versierde Speeltuin Stadspolders. Aan het einde van de route kregen de deelnemers een ‘spook-oliebol’ van de Dordtsche Gebakkraam.

Eva (5 jaar) loopt voor de eerste keer mee. Ze zegt:"Ik vind het best eng, dus blijf dicht bij papa. De snoepjes vind ik wel heel erg lekker. Ik heb al een zak vol verzameld!"

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.