De werkzaamheden voor een vernieuwd Sterrenburgpark gaan van start

13 december 2018
De werkzaamheden voor een vernieuwd Sterrenburgpark gaan van start

DORDRECHT - De aanleg van de nieuwe plek in het Sterrenburgpark gaat feestelijk van start. Dat gebeurt op woensdag 19 december om 10.15 uur bij e-Wheels in het park. Iedereen is hierbij welkom.

De afgelopen periode dachten bewoners, organisaties en andere partijen samen met de gemeente Dordrecht over het ontwerp voor een vernieuwd Sterrenburgpark. Hieruit is het idee voor een waterrijke, natuurlijke plek in dit park ontstaan. Een plek om te spelen, te bewegen en elkaar te ontmoeten.

Het ontwerp is eerder al gepresenteerd. Nu is het zover dat de werkzaamheden kunnen aanvangen. Wethouder Stam verzorgt de start, samen met enkele Sterrenburgers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.