Gemeente heeft digitale kaart van uitlaatplaatsen in werking gesteld

31 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Gemeente heeft digitale kaart van uitlaatplaatsen in werking gesteld

DORDRECHT - De Gemeente Dordrecht heeft een digitale kaart van hondenuitlaatplaatsen in werking gesteld. De gemeente Dordrecht stelt en handhaaft duidelijke regels voor hondenbezitters. Als hondenbezitter bent u verantwoordelijk voor het gedrag van uw hond. Het maakt geen verschil of uw hond losloopt of niet.

De gemeente heeft speciale gebieden aangelegd waar u uw hond(en) los mag uitlaten. Deze uitlaatplaatsen voor honden staan voor het hele Eiland van Dordrecht op de hondenuitlaatkaart. Ook de gebieden van het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch en Staatsbosbeheer staan erop.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.