Zaterdag ontvangt Ben Corino de kunstschilderes Marianne Gravendeel

01 november 2019 door Hennie van der Zouw
Zaterdag ontvangt Ben Corino de kunstschilderes Marianne Gravendeel

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 2 november ontvangt Ben Corino de kunstschilderes Marianne Gravendeel. Marianne is erg actief in de Dordtse kunstwereld. Al meer dan dertig jaar is ze kunstdocent. Ze leidt mensen rond bij het Kunstrondje Dordt, organiseert in de Dordtse kunst- en cultuurwereld evenementen voor stichting DOCK en stichting Dordttalk, presenteert het TV kunstprogramma 'Art & Dordt', fotografeert en schildert.

Actief en ondernemend zo laat Marianne zich best omschrijven haar werken op dit moment omschrijven als het schilderen van vruchten, kersen op een groot doek. Levensecht, kleurrijk en zeer aanwezig. Niet lang geleden exposeerde zij met haar werken in het Dordtse Albert Schweitzerziekenhuis.
Ben Corino gaat het gesprek met Marianne aan over haar activiteiten in de Dordtse kunstwereld, haar werken en haar ervaringen als ‘ondernemende kunstenaar’.

In het Tweede uur is er aandacht voor de actualiteit van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden.
Dichter van Dienst is de Papendrechtse dichter Peter van Liefde

In het aansluitend uur  De Politieke Stamtafel

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.